Reklamni
baner

Reklamni
baner

Promocija knjige intervjua

Promocija knjige intervjua "Znakovi Vremena" u Budvi

  19:00, 15.02.2018

U četrvtak, 15. februara u 19h, u press centru hotela Tre Canne u Budvi, u organizaciji Nove Knjige iz Podgorice i NIP Art Press iz Budve, biće promovisana knjiga intervjua "Znakovi Vremena", poznatog crnogorskog novinara i publiciste Ranka Pavićevića iz Budve.

Izdavači su: Nova Knjiga iz Podgorice, JU Grad Teatar iz Budve i Kosmosizdavaštvo iz Beograda.

O najnovijoj, osmoj knjizi Ranka Pavićevića, govoriće: novinar i pisac: Savo Gregović iz Budve, Slobodan Ristović, poznati pjesnik iz Užica u Srbiji, Perivoje Popović, književnik i književni kritičar iz Podgorice i autor knjige.

Izvode iz intervjua, govoriće Radmila Knežević, glumica i književnica, dok će moderator večeri biti Miloš Boreta, dramaturg iz Budve.

Na preko 540 strana, sa mnoštvom fotografija, objavljeni su razgovori sa više od 75 najistaknutijih stvaralaca iz zemlje i svijeta, iz oblasti književnosti, likovne umjetnosti, filma, pozorišta i muzike, a predgovor za Pavićevićevu knjigu, napisala je poznata dramska spisateljica i rediteljka Vida Ognjenović iz Beograda.

Knjiga razgovora “ZNAKOVI VREMENA”, novinara i publiciste Ranka Pavićevića, pojavila se krejem prošle godine na medjunarodnom Sajmu knjiga u Beogradu, a njeno prvo predstavvljanje u Crnoj Gori, bilo je krajem decembra prošle godine, na Zimskom salonu knjige u Podgorici.

Knjiga je dobro ocijenjena od stručne javnosti, a za veoma kratko vrijeme postala tražena kod čitalaca u Crnoj Gori i zenljama u regionu, saopšteno je iz budvanskog Art Press-a.

Nema komentara za ovaj događaj

Vrijedi pogledati

Rezultat projekta Kultura Crne Gore na klik (Glavni Grad Podgorica) i Klik za kulturu (Telenor Fondacija)