Reklamni
baner

Reklamni
baner

Radionica

Radionica "Razvoj vještina kod djece" u Podgorici

  19:00, 16.02.2018

U petak, 16. februara u 19h, u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, biće održana radionica "Razvoj vještina kod djece", koju će voditi psihološkinja Anđa Backović.

Geni nijesu naša sudbina. Mnoge vještine, navike, osobine koje su neobično važne za život naše djece, školovanje, odnose sa drugima, i njihovu buduću karijeru – uče se, oblikuju i stalno razvijaju. Socijalne i emocionalne vještine djece nijesu manje značajne za njihov sveukupni zdrav razvoj i uspjeh na svim životnim poljima od njihovih saznajnih sposobnosti i inteligencije. Štoviše, one su snažno povezane i utiču jedne na druge. Na radionici će roditelji razmijeniti iskustva i proširiti znanje o socijalno emotivnim vještinama djece koje su karakteristične za određeni uzrast, zašto su važne za dalji razvoj, kako su međusobno povezane. Takođe, biće riječi i o tome kako pomenute vještine utiču na odnose sa vršnjacima i odraslima i na uspjeh u školi.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email igrackoteka@t-com.me, broj telefona +382 20 221 000 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Nema komentara za ovaj događaj

Vrijedi pogledati

Rezultat projekta Kultura Crne Gore na klik (Glavni Grad Podgorica) i Klik za kulturu (Telenor Fondacija)