Reklamni
baner

Reklamni
baner

Radionica

Radionica "Tamo gjde ljubav vlada, nema ni velikih ni malih" u Podgorici

  19:00, 14.02.2018

U srijedu, 14. februara u 19h, u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, biće održana radionica "Tamo gjde ljubav vlada, nema ni velikih ni malih", koja se realizuje u saradnji sa Slatkim ateljeom Julija.

Medenjak je zdrav, tradicionalan kolač, kvalitetnog sastojka i prvoklasnog ukusa, koji se pravi uz pomoć mašte i ljubavi. Sveti Valentin ili poznatiji kao Dan zaljubljenih zasladićemo domaćim medenjacima u nadi da će širiti ljubav i dobro raspoloženje. Upravo je cilj ispuniti srca malenih drugara ljubavlju prilikom ukrašavanja medenjaka koji će pokloniti svojim najmilijim. Radionicu će voditi Helena Radanović, a mališani će imati priliku da saznaju kako se prave i ukrašavaju medenjaci. Vjerujemo da će biti inspirisani da i kući stvaraju i razvijaju svoju kreativnost. Radionica je namijenjena roditeljima i djeci uzrasta od 4 do 8 godina. Broj mjesta je ograničen na 20.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email igrackoteka@t-com.me, broj telefona +382 20 221 000 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Nema komentara za ovaj događaj

Vrijedi pogledati

Rezultat projekta Kultura Crne Gore na klik (Glavni Grad Podgorica) i Klik za kulturu (Telenor Fondacija)