Reklamni
baner

Reklamni
baner

Zabava za najmlađe u Cineplexxu u Podgorici

Zabava za najmlađe u Cineplexxu u Podgorici

  12:00, 19.02.2018

U subotu, 13. januara od 12h do 17h, u bioskopu Cineplexx, Delta City u Podgorici održava se januarski Porodični dan uz novu Dizni-Piksarovu animiranu avanturu "Koko".

“Koko” je animirani film o dječaku od 12 godina koji ima velike snove. Rođen je u velikoj i vrijednoj porodici koja čuva i njeguje svoju tradiciju i koja je puna ljubavi. Tema porodice je univerzalna i izuzetna. Porodica nas oblikuje kakvi ćemo ljudi postati i to je stvaraoce filma natjeralo da se zapitaju šta bi se desilo kada bismo imali priliku da upoznamo naše pretke i da li bismo u njima prepoznali dio sebe.

Radnja filma je smještena u Meksiko, lijepu, toplu zemlju, prepunu najšarenijih boja i najveselijih tonova. U zemlju bogate tradicije gdje se običaji poštuju i praktikuju.

Glavni junak je dječak Migel, samouki gitarista koji obožava muziku, ali njegova porodica već generacijama brani da se u njihovoj kući pjeva i svira. Migel će morati, uprkos zabranama svoje porodice, da pronađe svoj put i ispolji svoj prirodni talenat i naslijeđe predaka.

Sve mališane na Porodičnom danu uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” i „Maretti” bruskete. Kreativne radionice biće inspirisane filmom „Koko”, a na programu tog dana će se naći i animirani hit “Ferdinand”.

Nema komentara za ovaj događaj

Vrijedi pogledati

Rezultat projekta Kultura Crne Gore na klik (Glavni Grad Podgorica) i Klik za kulturu (Telenor Fondacija)