Reklamni
baner

Reklamni
baner

Puzzlijada i turnir u igri

Puzzlijada i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe" u Podgorici

  10:00, 17.03.2018

U subotu, 18. novembra, udruženje Pčelica i Mall of Montenegro povodom Svjetskog Dana prava djeteta, organizuje takmičenje djece u slaganju slagalica i turnir u igri "Ne ljuti se čovječe".

Puzzlijada ce trdicionalno biti održana po 9. put uz prigodna takmičenja i kulturno umjetnički program.

Manifetacija će se održati od 10-17h. Cilj manifestacije je da kroz pjesmu, igru, edukativne i kreativne radionice motiviše djecu i roditelje da što više koriste igre koje razvijaju i podstiču psiho-fizički razvoj. Igra "Ne ljuti se čovječe", koja je univerzalna i ruši sve polne, uzrasne i ostale tabue medju djecom i odraslima, uz takmičenje u slaganju slagalica, ukazuje na to da je takmičenje zdravo, da je podsticajno i da se kroz ovakav javni način promoviše tolerancija, fer-play igra i prihvatanje poraza i pobjede na pravi način. Pozitivan idol, primjer i ličnost naseg djetinjstva, koji je obilježio odrastanje i književnost naših naroda je svakako dječiji pjesnik Ljubivoje Ršumović-Ršum, koji će na ovoj manifestaciji upriličiti kulturno-umjetnički program i biti specijalni gost našeg Udruženja i shoping centra Mall of Montenegro. Posjetioce pored bogatog programa i takmičenja, očekuju i kreativne i edukativne radionice za djecu svih uzrasta.

Manifestacija se organizuje pod pokroviteljstvom TC Mall of Montenegro, hotela Ramada, Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada i mljekare Srna, kao i kompanije Podravka i Kuće kafe i čaja.

Fotografija, izvor: CDM

Nema komentara za ovaj događaj

Vrijedi pogledati

Rezultat projekta Kultura Crne Gore na klik (Glavni Grad Podgorica) i Klik za kulturu (Telenor Fondacija)