Reklamni
baner

Reklamni
baner

Informativno Reiki predavanje u Porto Montenegru

Informativno Reiki predavanje u Porto Montenegru

  19:00, 16.11.2017

U četvrtak, 16. novembra u 19h, u Porto Montenegro Yacht Clubu - Bivši Dom Vojske, održaće se besplatno - informativno Reiki predavanje, o osnovama ove drevne metode za oslobađanje stresa, punjenje pozitivnom energijom i pozitivnom uticaju na okruženje. Svi posjetioci će imati prilike da se informišu i o sertifikovanim obukama Reiki metode, gdje se može dosegnuti nivo Reiki praktičara već u subotu i nedelju 18. i 19. novembra na istom mjestu.

Sertifikovani Master učitelj Reikija Dejan Petrović objasniće metode isceljivanja tehnikama tradicionalne medicine, koja je priznata je od svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i mnogih zdravstvenih institucija u svijetu. Reikijem se naziva Univerzalna životna energija koja teče oko nas i u nama i predstavlja tehniku kanalisanja te energije u svrhu isceljenja i harmonizacije čitavog našeg bića i života. Reiki Učitelj Dejan Petrović objašnjava: "Kao što imamo fizičko telo, arterije i organe, tako imamo i energetsko telo i energetske kanale. Sve što je potrebno je da osvestimo i iskoristimo taj potencijal. Reiki metoda nam omogućava da kanališemo pozitivnu energiju, da bi doveli svoj život u balans."

U nizu dobrobiti reiki metode izdvaja se oslobađanje od stresa, pozitivan stav i energija, jačanje imuniteta, eliminisanje toksina i drugih štetnih materija iz organizma, uspostavljanje ravnoteže tijela i duha, podizanje nivoa svijesti, podsticanje samoostvarivanja, razvoj postojećih i novih talenata i postizanje ciljeva.

Broj mjesta je ograničen, te svi zainteresovni mogu potvrditi svoje prisustvo na email reiki@nlpenergyhouse.com.

Svi zainteresovani novinari mogu zakazati razgovor sa učiteljem Reikija preko Dragane Knežević na broj telefona + 382 67 367 390 ili putem e-mail adrese reiki@nlpenergyhouse.com.

Nema komentara za ovaj događaj

Vrijedi pogledati

Rezultat projekta Kultura Crne Gore na klik (Glavni Grad Podgorica) i Klik za kulturu (Telenor Fondacija)