Loading...

Craft fest Montenegro

Trg nezavisnosti

Craft Fest Montenegro – prvo okupljanje domaćih zanatskih pivara u glavnom gradu, koje obećava da će postati tradicionalno.

Ova manifestacija nije samo prilika za uživanje u izvrsnim pivskim kreacijama, već je i svojevrsna oda crnogorskom pivarstvu, privlačeći pažnju kako domaćih entuzijasta, tako i turista iz cijelog regiona.

U srcu ove pivske fešte naći će se deset proizvođača piva iz Crne Gore kao što su Paun, Podgoričko, Mammut, Akademija, Barba Niko, Bold i drugi, koji će s ponosom predstaviti preko 50 različitih vrsta piva, svako sa svojim jedinstvenim ukusom i karakterom.

Craft Fest Montenegro neće biti samo mjesto dje možete probati fantastična piva. On će biti i prvi festival “Kupujmo domaće”, ističući važnost podrške domaćim proizvođačima i umjetnicima. "Naša ponuda će isključivo sadržati proizvode iz Crne Gore, a na bini će nastupati samo domaći izvođači, dodatno osnažujući našu lokalnu kulturu i identitet.

Ogromnu zahvalnost dugujemo Sekretarijatu za kulturu grada Podgorice i Turističkoj organizaciji grada, koji su velikodušno podržali organizaciju festivala. Posebna zahvalnost i Ministarstvu ekonomskog razvoja kroz EU projekat Enterprise Europe Network – EEN, koje je prepoznalo važnost ovog proijekta za našu zemlju i podržalo organizaciju prvog Craft Fest Montenegro u Podgorici. Pored njih, festival su podržali i Privredna komora Crne Gore kao i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kojima se takođe zahvaljujemo.

Pridružite se na Trgu nezavisnosti, na platou između Narodne biblioteke i Skupštine Glavnog grada u Podgorici od 13. do 16. juna, od 12h do 24h, i budite deo ove pivske revolucije! Ljubitelji dobrog piva imaće priliku da uživaju u najnovijim pivskim trendovima, okruženi prijatnom atmosferom i energijom koja je neprikosnovena.

Pratite nas na Instagramu @craftfestmontenegro kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i iznenađenjima koja smo pripremili za vas.

Ulaz je besplatan. Dođite da zajedno uživamo i proslavimo domaću proizvodnju u najboljem svjetlu." - navodi se u saopštenju organizatora.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}