Loading...

TOMRA COLLECTION SRBIJA - Reciklaža koja radi za vas

Porto Montenegro

Bronzani sponzor ESG Adria Samita 2024, TOMRA Collection iz Srbije, svoje učešće u Inovacionoj i eko zoni obilježiće svojim fenomenalnim reciklomatima.

TOMRA Collection je dio TOMRA-e, globalnog tehnološkog lidera koji pruža rješenja za omogućavanje cirkularne ekonomije kroz napredne sisteme prikupljanja i sortiranja, te obradu hrane koristeći tehnologiju sortiranja zasnovanu na senzorima. TOMRA ima približno 105.000 instalacija u više od 100 tržišta širom svijeta. Svojim rješenjima TOMRA transformiše način na koji svi dobijamo, koristimo i ponovo koristimo resurse planete, omogućavajući svijet bez otpada.

Kroz inovativne automate za povrat ambalaže i digitalna rješenja za reciklažu, TOMRA Collection predstavlja vodećeg inovatora kada je riječ o cirkularnoj ekonomiji i „Clean Loop Recycling“ za ambalažu pića, transformišući navike društva i čuvajući vrijedne resurse kroz kontinuirano ponovno korištenje i reciklažu. Sa preko 82.000 instaliranih automata za povrat ambalaže širom 60 tržišta, rješenja za reciklažu TOMRA Collection-a godišnje prikupljaju preko 45 milijardi korišćenih flaša i limenki, značajno smanjujući potražnju za resursima i minimizirajući otpad ambalaže u našim okeanima, ulicama, rijekama i deponijama.

Održivost je duboko ukorijenjena u viziji, misiji i korporativnoj kulturi TOMRA-e. Svi njihovi proizvodi pružaju ekološke prednosti kroz bolje korišćenje resursa i sprečavanje završavanja otpada u prirodi. Pozitivan uticaj njihovih rješenja na okolinu i svijet oko nas daje snažan smisao radu zaposlenih u TOMRA-i.

Više informacija: https://collection-rs.tomra.com/

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}