Loading...

L-DEMA i BRITA: Vodič kroz revoluciju filtracije vode na ESG Adria Samitu

Porto Montenegro

Culture Corner portal sa zadovoljstvom najavljuje učešće L-DEMA d.o.o. na ESG Adria Samitu 2024, koji će se održati u Porto Montenegru od 24. do 26. aprila. Kao ekskluzivni zastupnik BRITA filtera za vodu u Crnoj Gori, L-DEMA će predstaviti najnovije tehnologije filtracije vode koje transformišu svakodnevnu upotrebu vode u domaćinstvima i profesionalnim ugostiteljskim objektima.

Posjetite Inovacionu i eko zonu tokom samita i otkrijte kako BRITA proizvodi čine vodu čistijom i zdravijom, poboljšavajući ukus pića i jela, dok istovremeno štite aparate od naslaga kamenca i smanjuju potrebu za njihovim održavanjem. BRITA, pionir u industriji filtracije vode, svojom tehnologijom postavlja nove standarde u tretmanu vode, omogućavajući korisnicima da unaprijede kvalitet i ukus vode.

L-DEMA d.o.o. će vam ukazati na prednosti BRITA sistema, prezentaciju odgovarajućih proizvoda za različite tipove profesionalnih mašina i usluge instalacije i servisa BRITA Professional proizvoda. Analiza vode koju pružaju pomoći će vam da razumijete specifičnosti vode u vašem okruženju i kako BRITA može pomoći u optimizaciji njenog kvaliteta.

L-DEMA doo je napravila korak naprijed unaprjeđenjem svojem ponude, te će na ESG Adria Samitu 2024, predstaviti još jedan izuzetan proizvod — Wacaco Nanopresso. Ovaj napredni prenosni aparat za kafu koristi patentirani piston sistem koji omogućava postizanje maksimalnog pritiska od 18 bara (261 PSI) samo uz pomoć ruku, garantujući vrhunsku kvalitetu ekstrakcije kafe. Izuzetno lagan za upotrebu i održavanje, Nanopresso je idealan za ljubitelje kafe koji cijene brzinu, efikasnost i neuporediv ukus.

Ne propustite priliku da na licu mjesta osjetite kako L-DEMA i BRITA mijenjaju način na koji razmišljamo o vodi. Uz demonstracije i edukativne sadržaje, L-DEMA će vas uputiti u sve prednosti koje filtracija vode može donijeti vašem zdravlju i efikasnosti vaših poslovnih procesa. Posjetite ih 24. i 25. aprila u Inovacionoj i eko zoni ESG Adria Samita od 8:30 do 16:00 sati i doživite kako napredne tehnologije mogu unaprijediti vašu svakodnevnu upotrebu vode.

Istorijat Brita brenda

BRITA GmbH, osnovana šezdesetih godina prošlog vijeka od strane Heinz Hankammera, počela je kao mala porodična firma inspirisana jednostavnom, ali vizionarskom idejom: optimizacijom kvaliteta vode iz slavine. Hankammerova misija bila je poboljšanje svakodnevnog života ljudi nudeći rješenja za čistiju i zdraviju vodu. Svoju viziju započeo je pravljenjem filtera u svom podrumu, što je kasnije evoluiralo u globalno prepoznatljiv brend.

Prvi BRITA filter za vodu bio je revolucionaran — jednostavan lijevak postavljen iznad prozirne posude. Njegova jarko narandžasta boja i inovativni dizajn odražavali su duh sedamdesetih i nagovještavali budućnost u kojoj čista voda postaje dostupna svima. Korišćenjem jonoizmjenjivačke smole i aktivnog uglja, BRITA je uspjela da umanji kamenac i supstance koje kvare ukus i miris vode, pružajući tako mekšu i ukusniju vodu.

Od pomenutih skromnih početaka, BRITA je postala lider u tehnologiji filtracije vode, neprestano inovirajući i šireći svoj uticaj na globalnom tržištu. Sa više od 1800 zaposlenih širom svijeta, BRITA danas simbolizuje posvećenost kvalitetu, zdravlju i održivosti, podstičući generacije da promišljaju o važnosti čiste vode u svakodnevnom životu.

Više informacija na linku: https://ldema.me/me

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}