Loading...

Kino „Boka“, repertoar za septembar

Kino "Boka"

Filmski projektor ponovno se pali u Kinu “Boka” i pozivamo vas da osjetite tu posebnu draž u gledanju fimova na velikom ekranu, u mraku bioskopske sale.

Posebno, kada uživamo u omiljenom žanru sa bliskim prijateljima ili kada sa potpunim neznancima preživljavajući razne drame, rješavajući zapetljane misterije, dišemo u jednom dahu...

Gužve ni ovog ljeta nije manjkalo. Ona nam na ulicama i prodavnicama smeta, ali u bioskopskoj sali ona ima sasvim drugačiji efekat. Ljudi koji se smiju okolo, natjeraće i nas na smijeh, pa tako komediju nikada ne možemo doživjeti kući kao u bioskopskoj sali, kojom odliježe smijeh.

Do sredine septemba imaćete priliku da pogledate najveće hitove, a zbog velikog interesovanja ovu filmsku sezonu počinjemo jednim od najgledanijih i najtraženijih filmova  - BARBI koja će na repertoaru Kina “Boka” biti od 07. do 13. septembra.

Za lakši početak školske godine, odlučili smo da septembar posvetimo najmlađima, za koje smo premili najljepša i najnovija filmska ostvarenja: MAVKA-ZAŠTITNICA ŠUME i NINDŽA KORNJAČE – HAOS (3D)

Filmovi za djecu imaju posebnu vrstu magije. Junaci tih filmova uvlače se u dječiju maštu i pomažu joj da se razvije, a kada dijete odraste, ostaju duboko urezani u njegovom sjećanju i uvijek bude lijepe uspomene na djetinjstvo.

PLAVA BUBA, MEGALODON 2:AMBIS i ZVUK SLOBODE preporučujemo svima koji vole akciju,  dramu, naučnu fantastiku.

Projekcije su od 18:30h i od 21h, a cijena ulaznice je 3 eura za 2D projekcije i 4 eura za 3D.

Prodaja ulaznica je sat vremena prije početka projekcija, a sve informacije se mogu dobiti na broj  telefona: 067 – 644 – 348.

Detaljnije informacije nalaze se na sajtu www.kckotor.me.

Izvor: Kulturni centar „Nikola Đurković“

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}