Loading...

Kabare komedija „Nas dve“ u Nikšićkom pozorištu

Nikšićko pozorište

U petak, 26. maja u 20 h u Nikšićkom pozorištu biće izvedena kabare komedija „Nas dve“, Ferzeng Teatra iz Beograda.

Glumica, tekstopisac  i rediteljka predstave je Tatjana Kecman, a u predstavi se kao gost pojavljuje pjevačica benda “Zemlja gruva” Ana Radonjić (Zoe Kida). Ana u predstavi izvodi hitove iz perioda bivše Jugoslavije.

„Predstava prati ubrzani misaoni tok žene opsjednute uspjehom, zaradom, titulom, izgledom, popularnošću i njenom alter-egu, kojem je dosta foliranja i fame.
Zbog svoje raspolućenosti u njene naglas izgovorene misli se, uz mnoštvo preplitanja, neprestano ubacuju nove asocijacije. Uz veliku psihomotornu aktivnost i povišenu energiju, "oboljela" govori mnogo, ali ipak,  na povezan i razumljiv način.

U svom tom rasulu misli, u toj salati od riječi, ona besmisleno ponavlja bujicu savjeta o novim metodama za uspjeh u društvu, a njen alter ego, gladan ljubavi uz pomoć pjesme bježi u romantiku i u "ono malo duše". Dvije potpuno različite žene, u jednoj, spaja kabaretsko veče u kojem "spontano", pjeva, glumi i nazdravlja životu.

U ovim urbanim vremenima, gdje zarad karijere, sve više žena zanemaruje prirodu, materinstvo, ljubav, naš kabare je podrška prirodno lijepoj i nježnoj ženi“, stoji u najavi predstave.

Ulaznice su u prodaji od 24. maja na biletarnici Nikšićkog pozorišta po cijeni od 5 eura.

Izvor: Nikšićko pozorište

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}