Loading...

Škola slikanja za treću dob u Budvi

Narodna biblioteka Budve

U organizaciji Narodne biblioteke Budve od petka, 3. februara biće nastavljena  “Škola slikanja” koju će svakog petka u terminu od 18 do 20 h u čitaonici Narodne biblioteke voditi slikarka Rajka Kujundžijević.

Pozivamo sve zainteresovane  polaznike, one koji su pohađali Školu a takođe i nove koji žele da počnu,  da prisustvuju dvosatnom druženju i predavanju u Biblioteci i kroz druženje, zabavni i edukativni sadržaj pokažu kreativnost. Iako je prvobitno škola zamišljena kao projekat da uključi u zajednicu stariju populaciju, tzv. pripadnike treće dobi, dobrodošli su, kao i do sada svi zainteresovani, kreativni polaznici.

Materijal za slikanje polaznicima radionice obezbjeđuje Narodna biblioteka Budve. Uz asistenciju slikarke Rajke Kujundžijević polaznici će naučiti različite likovne tehnike: crtež, akvarel, pastel, akril, kolaž, kombinovanu tehniku i sl. Biće ovo prilika da se okušaju u slikarstvu kao i da iskažu talente i sposobnosti likovnog izražavanja, ali i način da Biblioteka angažovanjem pokaže da misli o sugrađanima. Takođe,  biće organizovana i izložba radova nastalih na radionicama, kako je to i do sada bila praksa.

Izvor: JU Narodna biblioteka Budve

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}