Loading...

Repertoar kina „Boka“ do sredine decembra

Kino Boka

Slobodno vrijeme većina voli da  posveti  omiljenom hobijiu koji nam pruža prijeko potreban odmor i razonodu zbog ubrzanog načina života. Neki od nas slobodne trenutke provode van svojih domova, dok drugi slobodne sate posvećuju dobroj knjizi  ili gledanju filmova. Mnogi praktikuju  oboje baš zato jer prvo ne isključuje drugo.

A bilo da se radi o umjetnosti u filmskom ili literarnom obliku, jedno je sigurno – omogućavaju  nam da se barem na kratko isključimo iz svakodnevice, da obogatimo svoje znanje, izazovemo maštu i otputujemo – čak i onda kad to u praksi nije tako jednostavno.

Novi film na ogromnom ekranu, vruće kokice, hladno piće i mrak - malo ko ne uživa u ovim prednostima koje bioskopi nude. 

Posjećivanje kina i dalje ostaje najdraža porodična razonoda,  a ujedno je i najjeftiniji oblik zabave.

Za samo 3 eura u kotorskom Kinu „Boka“ i u decembru će se prikazivati najnovija filmska ostvarenja.

Već početkom mjeseca na repertoaru je praznična akciona komedija DIVLJA NOĆ kao i film sa fantastičnim  Russell Croweom -  POKER FACE.

Za pravo porodično okupljanje preporučujeno filmove VINSKI: NEVIDLJIVI SUPERKLINAC i MAČAK U ČIZMAMA: POSLIJEDNJA ŽELJA, a za ljubitelje drame VRIJEME ARMAGEDONA i LAMBORGINI: ČOVJEK KOJI JE STVORIO LEGENDU.

Ovaj dio repertoara završavamo  Crnogorskim filmskim festivalom o ljudskim pravima „UBRZAJ 2022“ koji je u Kotoru zakazan za 11. i 12. decembar 2022.g.

Detaljnije informacije se nalaze na sajtu Kulturnog centra www.kckotor.me kao i na društvenim mrežama.

Izvor: Kulturni centar Nikola Đurković   

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}