Loading...

Film “Plod” na forumu u Los Anđelesu

Razne lokacije

Projekat u fazi razvoja dugometražnog igranog filma “Plod”, producentske kuće “Kino”, selektovan je među šest projekata iz cijelog svijeta na International Project Discovery Forum-u u Los Anđelesu. Forum se održava  od 12. do 15. maja, u okviru Los Angeles Greek Film festival-a.

International Project Discovery Forum daje priliku filmskim profesionalcima da unaprijede svoje dugometražne filmove u razvoju. Filmski stvaraoci učestvovaće u programu  koncipiranom kroz četiri dana intenzivnih radionica, i svaki od predstavnika odabranih projekata učestvovaće u finalnom pitch-u. Komisiju će činiti profesionalci iz filmske industrije. „Plod“ će u Americi predstavljati rediteljka filma Maša Šarović.

“Plod”(eng. EMBRYO) podržan je za razvoj projekta i za razvoj scenarija  na konkursima Filmskog Centra Crne Gore. Do sad je projekat filma “Plod” prošao međunarodnu radionicu First Films  First, zatim koprodukcioni market i pitch Sofia meetings, održanom on line u sklopu najznačajnijeg filmskog festivala u Sofiji,Bugarska.

Pored rediteljke Maše Šarović,  ekipu filma “Plod” čine scenaristkinja Sara Đurović, direktor fotografije Igor Lazić i producentkinje  Jelena Šoškić i Marija Perović.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}