Loading...

Vrijeme je za pozorište – Pozorišna predstava „Histerija“

Kulturni centar Nikola Đurković

JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor  organizuje predstave produkcijske kuće „Beo art“ koje će od 3. do 6. decembra biti odigrane na Velikoj sceni.

Pod sloganom VRIJEME JE ZA POZORIŠTE pred kotorsku pozorišnu  publiku nastupiće  neka od najpopularnijih glumačkih imena u regionu i predstaviti neke od uspješnijih i gledanijih komada ove nezavisne beogradske produkcijske kuće.

Prva od četiri predstave je ”Histerija” koja že biti odigrana na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra u petak, 03. Decembra 2021.g. od 21 h.

Predstavu je po tekstu Terija Džonsona, režirao Ivan Vuković. Riječ je o psihoanalitičkom vodvilju koji prikazuje šta se dogodilo kada su se 1937. godine u Londonu sreli otac psihoanalize Sigmund Frojd i princ nadrealizma Salvador Dali. Urnebesno mračna i jezovito smiješna, drama “Histerija” osvojila je, kao komedija godine, britansku nagradu “Lorens Olivije”, najznačajnije priznanje za dramu na engleskom jeziku. U popularnoj balkanskoj verziji, uloge tumače: Mladen Andrejević, Goran Jevtić, Suzana Lukić, Aleksandar Đinđić i Anđelika Simić (glas).

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura (za đake, studente i penzionere 3 eura) biće na blagajni Kulturnog centra na dan igranja predstave od 18h do 20h.

Rezervacije na broj telefona 032 304 140.

U skladu sa mjerama i preporukama Ministarstva zdravlja, broj mjesta je ograničen.

Obavezno je držanje distance, nošenje maski  i dezinfekcija ruku na ulaz u  zgradu Pozorišta.

 

 

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}