Loading...

Gostovanje 4 predstave iz najeminentnijih beogradskih pozorišnih kuća

Nikšićko pozorište

Nakon 17. „Međunarodnog festivala glumca“, Nikšićko pozorište, u saradnji sa  Agencijom Beoart i uz nesebičnu pomoć Elektroprivrede Crne Gore, organizuje gostovanje četiri predstave iz najeminentnijih beogradskih pozorišnih kuća.

Ova pozorišna smotra se nametnula kao potreba, ali i kao obaveza, da izraze poštovanje prema vjernoj i prepoznatljivoj publici, ali i prema mnogim sugrađanima koji izražavaju interesovanje i poštovanje prema onome što rade posle duge pauze i koji će, sigurni su, postati članovi velike pozorišne porodice. Ova pozorišna revija se realizuje pod sloganom „Magija se nastavlja“, čime žele da ukažu na dugi kontinuitet i gotovo neraskidivu i magičnu vezu između grada i pozorišta.

Od drugog do petog decembra gostovaće predstave iz produkcije Beoart i Beogradskog dramskog pozorišta: Amateri, Čitač, Crna kutija i Histerija. A kroz ova sjajna ostvarenja na sceni će igrati najpoznatija imena domaćeg glumišta: Mirjana Karanović, Slobodan Ninković, Mladen Andrejević, Goran Jevtić, Suzana Lukić i mnogi drugi.

Ovom prilikom žele i da svakom ljubitelju pozorišta budu što bliži i time što uz svaku kupljenu ulaznicu poklanjaju još jednu.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}