Loading...

Novogodišnji duh u Luštici Bay

Luštica Bay

U subotu 4.decembra cjelodnevna svečarska manifestacija za sve uzraste biće krunisana svečanim paljenjem novogodišnje rasvjete u cijelom Marina naselju.

Praznični duh i atmosfera novogodišnjeg slavlja obilježiće predstojeći vikend u Marina naselju u Luštici Bay cjelodnevnom manifestacijom u subotu, 4. decembra, tokom koje će, uz muziku, bazar,sportske i umjetničke aktivnosti za sve generacije, biti upriličeno i svečano paljenje božićne rasvjete na promenadi u marini. Svojevrsni advent na dan obilježiće početak posljednjeg mjeseca u ovoj godini i unijeti svečarsko raspoloženje među stanovnike i posjetioce cjelogodišnjeg naselja u idiličnoj tivatskoj uvali Trašte.

„Sa radošću donosimo prednovogodišnje svečarsko raspoloženje jer ipak, uprkos nesvakidašnjim i nepredvidljivim okolnostima, sa velikim ponosom možemo da se osvrnemo na sve ono što smo postigli u godini na izmaku, tokom koje je naša destinacija na pravi način disala, slavila i zaživjela.  Naše naselje je sijalo punim sjajem ove godine, naročito tokom ljeta, i na kopnu i na moru. Nastaviće da živi punim plućima i tokom zimske sezone, jer mnogi koji posjete Lušticu Bay požele i da trajno postanu dio zajednice koja nudi ponešto za svakoga, pružajući autentična iskustva, osjećaj pripadnosti jednom izuzetnom ambijentu i hedonističkom konceptu življenja“,  saopštila je Maša Radulović, menadžerka korporativnih komunikacija u Luštici Development.  

Spining i časovi kajaka sa privatnim trenerima počeće već od 11 odnosno 13 časova, umjetnička radionica za djecu biće organizovana u 12 časova u igraonici hotela The Chedi, a dječija pisma Djeda Mrazu pisaće se i primati u poštansko sanduče za Sjeverni pol od 14 do 15 časova.  Od 16 do 18 časova posjetioci će moći da uživaju uz muziku ispred amfiterata gdje će se sve do 18 časova održavati i Zimski bazar kozmetike, nakita, svijeća, aksesoara za kosu i slatkiša. Miris medenjaka, cimeta i mandarina smjenjivaće se sa mirisima roštiljske ponude restorana The Spot od 13 do 16 časova. Ljubitelji čaja od 14 do 17 časova imaće priliku da u lobiju hotela The Chedi probaju selekciju čajeva i keksa, dok će azijski meni na gastro pozornici restorana Spot preuzeti primat od 18.30 sati.

Atmosferu božićnih proslava posebno će dočarati paljenje božićne rasvjeta u 17 časova u cijelom naselju, što će biti nesvakidašnja čarolija za posjetioce. Božićno ukrašavanje grada uvešće Lušticu Bay u aktivnu i sadržajnu zimsku sezonu. Obilje atraktivnih sadržaja neće izostati ni tokom zimske sezone, kada će svako pronaći kutak i zabavu po svojoj mjeri, po mjeri čovjeka, bogatiti kratke a najsadržajnije trenutke, a to je upravo ono što nudi Luštica Bay.

Fotografije: Luštica Bay

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}