Loading...

Radionica Otrovne gljive – ukrasi prirode

Igračkoteka i razvojni centar

U petak, 30. jula u 19 h,  u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici , počinje nova radionica pod nazivom Otrovne gljive - ukrasi prirode, a namijenjena je djeci uzrasta od 8 do 12 godina.

Prijavljeni mališani će imati priliku da nauče koje sve gljive mogu biti otrovne, po čemu se razlikuju od jestivih, zašto su važne u prirodi i zašto ih ne treba gaziti i uništavati, zbog čega su nekim organizmima hrana, a za nas otrovne, koliko ih ima kod nas, da li se neke otrovne mogu i jesti i još mnoogo drugih odgovora o ovim jedinstvenim i zanimljivim bićima bez kojih život na planeti ne bi bio ovako lijep!

Radionicu će voditi Msc. Ilinka Ćetković – kustos u zbirci gljiva Prirodnjačkog muzeja Crne Gore.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.  

Radionice će biti organizovane u skladu sa svim propisanim mjerama protiv širenja epidemije COVID-19. Svi prisutni, kao i djeca starija od 5 godina su obavezna da imaju maske i poštuju distancu, koja će biti obezbijeđena na svakoj radionici. Broj djece je ograničen na 12.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}