Loading...

Radionica Dječja prava

Igračkoteka i razvojni centar

U četvrtak, 29. jula u 19 h, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici, biće održana radionica pod nazivom Dječija prava, a vodiće je diplomirana socijalna radnica Violeta Golubović.

Cilj radionice je da djeca razumiju vezu između prava i obaveza i da kroz aktivnosti namijenjene uzastu razvijaju svijest o njihovim pravima. Razgovaraćemo o ličnoj odgovornosti u poštovanju naših i tuđih prava. Mališani će kroz interaktivno učenje, vježbe i igru biti upoznati sa vrstom njihovih prava i obavezama koje imaju, ali i kako i na koji način da postupe ako je neko od njihovih prava ugroženo. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 6 do 12 godina.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.  

Radionice će biti organizovane u skladu sa svim propisanim mjerama protiv širenja epidemije COVID-19. Svi prisutni, kao i djeca starija od 5 godina su obavezna da imaju maske i poštuju distancu, koja će biti obezbijeđena na svakoj radionici. Broj djece je ograničen na 12.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}