Loading...

Poziv za učešće na desetom Ljetnjem kampu za kamernu muziku

Kulturno-informativni centar "Budo Tomović"

Ljetnji kamp za kamernu muziku održaće se od 30. jula do 7. avgusta na Ivanovim koritima, deseti put za redom.

Organizator jubilarnog izdanja Ljetnjeg kampa je, kao i prethodnih godina, KIC “Budo Tomović”.

Srdačno se pozivaju svi zainteresovani muzičari da se prijave za učešće na Ljetnjem kampu za kamernu muziku. Kamp pruža priliku muzičarima da se usavrše u oblasti kamerne muzike kod eminentnih umjetnika i profesora, da sviraju zajedno sa svojim vršnjacima i istaknutim mentorima, ostvare nova prijateljstva i uživaju u jedinstvenom prirodnom ambijentu Nacionalnog parka Lovćen. Intenzivni kursevi i radionice pripremiće ih za javne nastupe - završne koncerte u Podgorici i na Cetinju.

Glavna novina je da se mentorskom timu ovog ljeta pridružuje Sreten Krstić, međunarodno priznati violinista, dugogodišnji koncert majstor Minhenske filharmonije i vođa njenih prestižnih kamernih sastava. Nastavni kadar čine ugledni muzičari Crnogorskog simfonijskog orkestra kao što su violinista Marko Simović, violista Petar Obradović, violončelista Dmitri Prokofjev i kontrabasistkinja Ana Zvicer, kao i profesorice kamerne muzike na Muzičkoj akademiji na Cetinju - flautistkinja Žana Lekić i pijanistkinja Nataša Popović.

Na linku u nastavku se nalazi online prijava sa osnovnim informacijama:

https://summercampforchambermusic.me/online-prijava-ljetnji-kamp-za-kamernu-muziku-2021/

Rok za prijave je 20. jun.

Za sve dodatne informacije posjetite zvanični sajt Ljetnjeg kampa za kamernu muziku https://summercampforchambermusic.me/ kao i oficijalnu Facebook stranicu

https://www.facebook.com/MontenegroSummerCampforChamberMusic/

Pišite na e-mail: ljetnjikamp2014@gmail.com

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}