Loading...

Revija “Ljubav na filmu” V

Kulturno-informativni centar "Budo Tomović"

Najprestižnije filmove romantične tematike prikazaće se i ove godine u okviru petog izdanja KIC-ove revije “Ljubav na filmu”.

Februar je mjesec kada filmski program KIC-a tematski vezuje svoju pažnju za Dan zaljubljenih, pa će od 22. do 24. februara publika biti u prilici da pogleda neke od najpoznatijih i najromantičnijih filmova.

Početak revije obilježiće američka romantična komedija sa elementima drame “500 dana ljeta” (2009) o bezgraničnoj ljubavi jednog mladića koji pokušava osvojiti djevojku svojih snova. Glavne uloge u filmu povjerene su Džozefu Gordon Levitu i Zoi Dešanel.

Dramatičnu ljubavnu priču rediteljke Kejt Barker Frojlend „Pjesma broj jedan“ (2014) u kojoj igraju En Hatavej i Džon Flin prikazaćemo drugog dana revije. Riječ o filmu u kojem se mlada žena upušta u vezu sa muzičarem, a kojeg inače obožava njen brat.

Romantična komedija sa Adamom Sendlerom i Dru Berimor “50 prvih poljubaca” (2004) u kojem zakleti neženja pokušava osvojiti djevojku svojih snova sa kratkoročnim pamćenjem zatvoriće reviju 24. februara. Film je dobitnik nagrade MTV kanala, a nominovan je i za nagrade u više kategorija.

Filmovi će biti prikazani u sali DODEST, sa početkom u 16 h.

Shodno odluci Instituta za javno zdravlje broj mjesta je ograničen (DODEST sala do 30 posjetilaca), a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno!

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}