Loading...

Glasajte za nagradu "Ambasador elektroničke muzike"

Online

Publika će do 26. februara 2021. godine imati priliku da online glasa za nagradu "Ambasador elektroničke glazbe", prvu specijalizovanu nagradu te vrste u regionu, koja se dodjeljuje akterima regionalne scene za ostvarenja u proteklih godinu dana. Publika za svoje favorite može glasati u pet regionalnih i pet hrvatskih kategorija dok će stručni žiri dodijeliti nagradu u ukupno 18 kategorija.

Stručni žiri sastavljen od 80 članova iz čitave regije predložila je 770 projekata i izvođača za petu nagradu Ambasador, a još je 50 prijedloga pristiglo kroz javne prijave. Među nominovanima su 5 izvođača i projekata iz Crne Gore: u kategoriji regionalni medij godine nominovan je Radio Krš, za regionalni event godine Watergate Showcase (USKC, Podgorica), u kategoriji konceptualni stream godine nominovan je Platform 081, za najbolji regionalni album Buba - Dreamlands (One Of A Kind), a za najbolju regionalnu etiketu 84Bit Music.

Svoje favorite publika može podržati glasanjem na internet stranici nagrade www.ambasador.hr do 26. februara 2021. godine, dok će glasanje stručnog žirija trajati do 28. februara 2021. godine. Svečana dodjela nagrade Ambasador, koju organizuje udruženje Klubska kultura, održaće se 19. mart 2021. godine u Centru Gervais u Opatiji.

Ambasador u svom jubilarnom 5. izdanju svijetli crveno kako bi ukazao na veliku krizu koja je pogodila hrvatsku i regionalnu muzičku industriju, ali i kulturni sektor u cjelini. Svi će vizuali nagrade ove godine biti crvene boje te će se isticati uz slogan #RedAlert.

Više informacija o Ambasador nagradi:

www.ambasador.hr

Instagram

https://www.instagram.com/nagrada.ambasador

Facebook

https://www.facebook.com/nagrada.ambasador

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}