Loading...

Radionica “Preciznost i znanje, za veselo igranje”

Igračkoteka i Razvojni centar

U četvrtak, 14. januara u 18 h, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici, počinje kreativno-edukativna radionica pod nazivom Preciznost i znanje, za veselo igranje, a namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 7 godina.

Igra predstavlja najvažniji metod učenja jer je to način da se mališani razvijaju, istražuju, otkrivaju i stiču nova znanja i iskustva. U skladu sa tim, na ovoj radionici prijavljena djeca će osim zabave, imati priliku da igrom usvajaju motoričke, kreativne vještine i preciznost. Strpljenje i čekanje reda su takođe bitne osobine koje će razvijati tokom ove radionice, i to uz druženje sa vršnjacima, pri čemu će njegovati i timski duh. Radionicu vode socijalne radnice Tanja Ćirović i Katarina Čarapić.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.   

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}