Loading...

Radionica “Rukice pune umijeća”

Igračkoteka i Razvojni centar

U srijedu, 13. januara u 18 h, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici, počinje kreativna radionica pod nazivom Rukice pune umijeća, a vodiće je socijalna radnica Mirjana Zečević.

U toku radionice prijavljena djeca imaće priliku da izrađuju personalizovani drveni ram, koji će ukrasiti njihove sobe ili poslužiti kao poklon njima dragim osobama. Upotrebom različitog materijala, razvijaće motoričke vještine, kreativnost ali i podsticati svoju jedinstvenost. Na ovaj način usvajaju nove informacije i znanja na temu reciklaže i kako sve mogu iskoristiti materijal, praktično, kao ukras, koji će biti podsticajan za nove ideje. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 9 godina.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.   

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}