Loading...

"Exit to 2021" - višesatni program u novogodišnjoj noći

Online

Festival "Exit" obradovaće u novogodišnjoj noći fanove širom svijeta specijalnim višesatnim televizijskim programom, u okviru kojeg će, između ostalih, nastupiti muzičke zvijezde kao što su The Prodigy, "D The Cure, David Guetta i Migos.

Višesatni program ići će 31. decembra putem "Exit" televizije, a moći će se pratiti na Facebook stranici i YouTube kanalu Exit festivala.

Sadržaj programa pod nazivom "Exit to 2021" jeste miks historijskih nastupa najvećih muzičkih zvijezda današnjice na glavnoj bini festivala.

"Exit će u novogodišnjoj noći ujediniti fanove širom planete u najboljim željama za Novu godinu, od koje svi očekujemo da će biti neuporedivo bolja nego ova koju ispraćamo", najavljeno je iz "Exit" tima.

Fanovi će uživati i u istorijskim festivalskim nastupima The Chainsmokers, Mobyja, Faithlessa, Motorheada, Jasona Deruloa, Atoms For Peace, Liama Gallaghera, Damona Albarna, Hurtsa, Pet Shop Boysa, Nilea Rodgersa, Fever Raya i mnogih drugih. Novogodišnji televizijski program "Exita" upriličen je u okviru obilježavanja dvije decenije jednog od najboljih muzičkih festivala na svijetu.

Podsjećamo da će velika proslava 20 godina postojanja "Exit" festivala biti održana od 8. do 11. jula 2021. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena savremene muzike.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}