Loading...

Repertoar Gradskog pozorišta za novembar

Razne lokacije

Najmlađi će tokom novembra moći da uživaju u šest predstava u Gradskom pozorištu, od kojih će jedna, "Tri praseta" po tekstu Stevana Koprivice biti i premijerno izvedena.

Kako su kazali iz ovog pozorišta, program je počeo već juče predstavom "Ljepotica i zvijer" po tekstu Igora Bojovića, a u režiji Teatra mladih.

Naredne subote planirana je predstava "Ah, šta sve mora jadno djete" u režiji Miroslava Mima Jankovića, koji je pisao i tekst.

Sljedeća na programu je, u nedjelju 8. novembra, "Maca papučarica" rađena po motivima priče Ele Peroci, a u režiji i po tekstu Davora Dragojevića. Ova predstava će gostovati 27. novembra u tivatskom centru za kulturu.

U nedjelju 15. novembra, mališani mogu uživati u predstavi "Na ivici neba", u režiji Veselke Kunčeve.

U Gradskom pozorištu su pripremili i jednu premijeru, predstavu "Tri praseta", po tekstu Stevana Koprivice, a u režiji Aleksandra Jovanovića, koji će izvesti u petak 20. novembra. Repriza predstave planirana je za 21. i 22. novembar.

Sa predstavom "Don Kihot" gostovaće u Narodnom pozorištu Subotica 24. novembra. Predstava je rađena po motivima Servantesovog djela, a u režiji Andraša Urbana i po tekstu Vedrane Božinović.

U nedjelju 29. novembra u velikoj sali KIC "Budo Tomović", biće izvedena predstava "Pogled s mosta", po tekstu Artura Milera, a u režiji Milana Karadžića.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}