Loading...

Fondacija Budi human - Prikupljena sredstva za Jovanu Dedić

Podgorica

Koristimo ovu priliku da informišemo javnost da su za korisnicu Fondacije "Budi human", Jovanu Dedić, prikupljena sredstva u iznosu od 3.344 eura. 

"Sigurni smo da ćemo vam uljepšati ovaj petak, jer se javljamo sa sjajnim vijestima. Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su sredstva u iznosu od 3.344 eura, potrebna za liječenje djevojčice Jovane Dedić, uspješno prikupljena. Humanost je još jednom položila ispit, i to sa najvišom ocijenom!

Bio je potreban svega jedan dan da Jovana dobije drugu šansu, zahvaljujući upravo vama. I na tome vam veliko hvala. U Jovanino, ime njene porodice i naše Fondacije.

Podsjećanja radi, Jovana pati od cerebralne paralize što je prouzrokovalo probleme sa govorom i motorikom. I pored toga, jedna je vesela, društvena, inteligentna i uporna djevojčica, spremna da ide u korak sa svojim vršnjacima. Trenutno je njeno stanje u tome spriječava, a da bi se to promijenilo, potrebna joj je operacija  fibrotomija po Ulzibatu, u Ćupriji (Srbija).

Rekli smo vam juče da vjerujemo da će Jovana iz ovog životnog izazova izađi kao pobjednik, i kao što vidite, bili smo u pravu. Našoj Jovani želimo sreću u liječenju, ostajemo njeni prijatelji i podrška.  Istovremeno, nastavljamo  misiju boreći se za svijet u kom će svako dijete biti srećno i zdravo. Budite dio tog svijeta" - navodi se u saopštenju Fondacije "Budi human".

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}