Loading...

Inkluzivni filmski kamp "Uhvati film 2020" - Javni poziv za prijave

Razne lokacije

Producentska kuća Live production raspisala je Javni poziv za učešće u projektu Inkluzivni filmski kamp “Uhvati film 2020”.

Inkluzivni filmski kamp „Uhvati film 2020 “ je profesionalni program koji pomaže osobama sa invaliditetom učenju filmske produkcije, razvoju filmskog projekta i ovladavanju vještina za pozicije koje im mogu pomoći pri zapošljavanju u filmskoj i medijskoj industriji.

S druge strane, to je program koji učenicama i učenicima srednjoškolske dobi pomaže da razumiju invalidititet i predstavljanje lica sa invaliditetom na filmu i u medijima.

Filmski kamp će se održati tokom novembra 2020. godine u prostorijama KIC-a Budo Tomović u Podgorici.

Prijave sa kraćom biografijom i kontakt podacima dostaviti na mail art365nvo@gmail.com do 30. oktobra 2020. godine.

Broj mjesta je ograničen.

Inkluzivni filmski kamp „Uhvati film 2020 “ podržan je od strane Filmskog centra Crne Gore na Konkursu za sufinansiranje projekata komplementarnih djelatnosti.

Live production projekat realizuje u saradnji sa NVU Art 365, Udruženjem mladih sa hendikepom Crne Gore (UMHCG) i KIC “Budo Tomović”.

Projekat je dio regionalne mreže "Filmski festival “Uhvati film” koji realizuju partnerske organizacije iz regiona KAO Parnas Novi Sad, Udruga Spirit Rijeka, HO Partner Banja Luka i NVU Art 365 iz Podgorice.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}