Loading...

DJ GileRZ na stadionu pod Goricom

Stadion pod Goricom

Dj GileRZ nastupio je juče na stadionu pod Goricom za Platform081.

Publika je nastup veterana crnogorske elektronske scene, u skladu sa mjerama NKT-a, slušala i gledala preko live streama na Facebook stranici i YouTube kanalu organizacije Platform081.

U produkciji Platform081 do sada su publici svoj rad putem live streama na Facebooku i YouTube-u predstavili i Audiostorm, LifeisLove, Necke (Radio Katakomba) i Peđa Radović.

Pored događaja zatvorenih za publiku, koji kroz audio-vizuelnu produkciju promovišu kako domaće afirmisane i neafirmisane umjetnike, tako i specifične lokacije i prirodne ljepote Crne Gore, Platform81 je prošlog mjeseca organizovala i prvi u nizu događaja otvorenog tipa na Njegušima. Na žurci pod nazivom “Sunset VICE by Platform081” koja je prvi događaj u Crnoj Gori koji je profesionalno sniman i uživo prenošen putem Facebook i YouTube kanala organizacije, nastupili su Double Needle Project i rezidenti Marko T. i Sen Oliver.

Platform081 je multimedijalna platforma za generisanje i realizaciju ideja koja okuplja mlade kreativce i umjetnike svih sfera, u zajedničkoj težnji za stvaranjem kreativnog huba u Crnoj Gori. Idejno nastala sa ciljem da ostvari sinergiju između mladih umjetnika koji žele svojom kreativnošću da poboljšaju svijet u kojem živimo, da rasture iluziju dosadne svakodnevice i da pokažu da umjetnost još uvijek stimuliše dobru energiju i ljubav, Platform081 je mjesto susreta svih nas kojima je umjetnost elementarni životni impuls.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}