Loading...

Radionica “Brinimo o životinjama”

Igračkoteka i Razvojni centar

U četvrtak, 2. jula u 18h, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici počinje još jedna radionica koja se organizuje u saradnji sa nevladinom organizacijom sPas, Brinimo o životinjama.

Ovo je jedna u nizu edukativnih radionica u toku kojih se djeca upoznaju sa potrebama ljubimaca, ali i koje su njihove obaveze i odgovornosti kada se odluče da ih imaju. Kako se hrane, da li je njima hladno kao i mnoga druga pitanja i zanimljivosti  biće u fokusu. Nakon edukativnog dijela, uslijediće i kreativni dio gdje će djeca imati priliku da ispolje svoju maštu kad je u pitanju ova tema. Radionicu će vodite volonteri NVO sPas Tajana Nedić i Milan Matović  koji će djecu upoznati sa karakteristikama i potrebama ljubimaca ali i odgovoriti na dječja pitanja. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 5 do 10 godina, a broj mjesta ograničen na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}