Loading...

Do kraja juna u kinu “Boka” u Kotoru filmovi za djecu

Kino Boka

U susret Kotorskom festivalu pozorišta za djecu u kotorskom kinu “Boka” u Starom gradu do kraja juna prikazivaće se igrani i animirani filmovi za najmlađe.

Od ponedeljka 15. juna do srijede 17. juna 2020.g od 19h na repertoaru je sinhronozovani crtani film PUPIJEVA POTRAGA u kome će mališani, pored uživanja u pustolovinama  morskog psa Pupija, upoznati očaravajući svijet morskih dubina.

Da je prijateljstvo jače i slađe od meda;  kakav je život pčela u košnicama najmlađi mogu pogledajti  u animiranom filmu PČELICA MAJA koji će se prikazivati od 18. do 20. juna od 19h.

Uzbudljiva priča  o prijateljstvu i  čarobnom  kraljevstvu Terabitija  biće ispričana u ponedjeljak. 22 juna od 19h i u utorak i srijedu (23. i 24. juna) od 20h.

Zasnovana na popularnom romanu „MOST ZA TERABITIJU , ova avanturistička fantazija počiva na snazi mašte. 

Za one  koji tek otkrivaju čarobni svijet gusara, crtani film SINBAD prikazivaće se 25., 26. i 27. juna od 19h.

SINBAD je odvažni moreplovac, junak klasične priče čija putovanja kroz opasna i nepoznata mora uzbuđuju sve generacije.

Zadnja dva dana juna prikazivaće se uzbudljiva  saga ZLATNI KOMPAS (29. juna od 19h i 30. juna od 20h).

Ovo je avanturistički film o alternativnom  svijetu  u kojem se ljudske duše prikazuju kao životinje, gdje medvjedi ratuju, a cigani i vještice žive u miru. U središtu priče nalazi se Lajra 12-godišnja djevojčica koja pokušava da spasi prijateljicu koju je otela tajanstvena organizacija, a završava se epskom potragom kojom će se spasiti njen, ali i naš svijet.

Ulaznice za sve projekcije su 2,00 eura.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}