Loading...

Radionica “Alisa u zemlji čuda”

Igračkoteka i Razvojni centar

U srijedu 3. juna, u 18h, u prostoru Igračkoteke i razvojnog centra, planirana je dvojezična radionica iz ciklusa “Let’s be lingual” - koji realizuje nezavisni kreativni projekat Čigralište, a biće posvećena dječijem klasiku “Alisa u zemlji čuda”, autora Luisa Kerola.

U toku radionice podjednako se komunicira na maternjem i engleskom jeziku, a djeca se podstiču da engleski jezik usvajaju spontano kroz čitanje knjiga, razgovor i likovni izraz. Dvojezične radionice su odlična prilika da se za djecu koja tek počinju da uče druge jezike napravi most između maternjeg i stranog jezika - a posebno je olakšavajuće kada se koriste bajke koje su djeci uglavnom poznate. Bajke pomažu mališanima da jezik usvajaju spontano, kako zbog jednostavnosti jezika kojim su ispričane, tako i zbog vječite zanimljivosti tema i motiva kojima se bave.

Radionicu će voditi profesorica engleskog jezika i književnosti Aleksandra Vujisić, a namijenjena je djeci uzrasta 6-8 godina koja žele učestvovati u dinamičnim i stimulativnim aktivnostima, posebno kreiranim kako bi podsticale usvajanje engleskog jezika. Broj mjesta je ograničen na 10.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.                                      

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}