Loading...

Kino „Boka“ u Kotoru počinje sa radom

Kino Boka

U ponedjeljak, 1. juna, Kino “Boka” u kotorskom Starom gradu, koji posluje u okviru JU Kulturni centar “Nikola Đurković” će, nakon više od dva mjeseca ponovo početi sa radom.

Projekcije filmova će se odvijati u standardnim terminima od 19 ili 20 sati.

Biće obavezna dezinfekcija ruku prilikom ulaska u salu, poštovanje mjera fizičke distance od najmanje dva metra kao i ostale mjere Vlade Crne Gore i Nacionalnog kordinacionog tijela za zarazne bolesti, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje.

Do kraja juna, na repertoaru su sljedeći filmovi:

1, 2. i 03. juna -  IZBRISANO SJEĆANJE – projekcija od 20h

4, 5. i 06. juna - DVA ORTAKA I JAZAVAC – projekcija od 19h

8, 9. i 10. juna - KRUPNA RIBA – projekcija od 20h

11,12. i 13. juna - HOME – projekcija od 19h

15,16. i 17. juna - PUPIJEVA POTRAGA – projekcija od 19h

Podsjećamo, Kino “Boka” je, kao i ostale jedinice kotorskog Kulturnog centra, zatvoren za građane od 16. marta 2020.g. zbog pandemije izazvane virusom COVID 19.

Pauza u organizaciji  programa iskorišćena je za poboljšanje infrastrukture, sređivanje prostorija i stvaranje ugodinjeg ambijenta kako za zaposlene tako i za posjetioce, dok su sve organizacione jedinice radile na pripremi programa za kotorsko kulturno ljeto.

Aktivnosti su sprovodili preko svoje Facebook stranice, web sajta i Instagrama. 

Održane su virtuelne izložbe likovnih  i fotografskih radova pristiglih na  konkurs  Kulturno naslijeđe – izvor kreativnosti i, za kraj trećeg ciklusa edukativno-kreativnih radionica ,Kineski kroz igru” - izložba radova  polaznika radionica.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}