Loading...

Rokumentarni dani pokreću video podcast Premotavanje

Razne lokacije

U utorak, 12. maja, u 23h, startuje serijal video podcast “Premotavanje”. Ovaj serijal ćete moći pratiti svakog utorka od 23h sa brojnim gostima iz svijeta muzike, filma, stripa, vizuelne umjetnosti...

Nikada svijet nije bio bliži nego proteklih par mjeseci. U nekoliko dana su organizatori putovali bez pasoša i pored zatvorenih granica uspjeli stići od Notingema, gdje su razgovarali sa frontmenom legendarnog elektro pank dvojca Sleaford Mods, do Jordana, iz kog ih je Golub iz Goblina uveo u svojevrsni vremeplov jednog benda i jedne zemlje. Usput su svratili do bližih destinacija – Novog Sada, Zagreba i Sarajeva da vide šta rade Mile iz Hladnog Piva, Brano iz Dubioza kolektiva i Radule iz Atheist Rapa.

U iščekivanju novih druženja i koncerata, premotajte utorkom od 23h sa gostima neke stare dobre filmove.

Ovo je samo početak. U junu nas očekuju nove priče i nova imena. Novi domaćini i novi gosti. Saznajmo kako će izgledati festivali nakon korone, kako se stvara magija u italijanskom strip gigantu Serđo Boneli Editore i naravno, ono što je organizatorima najvažnije, šta su spremili muzički umjetnici iz Crne Gore.

Utorkom u 23h na:

www.facebook.com/rokumentarnidani/

www.facebook.com/mulj.portal/

www.rokumentarnidani.me

www.mulj.net

www.youtube.com/channel/UCXDX7BZDKwn66MRA-UuBjAQ

www.facebook.com/rokumentarnidani/videos/642916563222014 

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}