Loading...

Ostani doma i gledaj filmove BESPLATNO

Bioskop Cadmus Cineplex

#OstaniDoma i gledaj najbolje filmove BESPLATNO na prvom ikad organizovanom ONLINE filmskom festivalu na crnogorskom primorju od 27. marta.

Cadmus Cineplex, jedini bioskop u Crnoj Gori, i u ovim teškim trenucima misli na svoje vijerne filmofile.

U saradnji distributerom filmova MCF MegaCom Film pridružili smo se aktuelnoj online kulturnoj sceni i u jeku borbe sa pandemijom virusa (korona – COVID-19) osmislili potpuno BESPLATAN kućni online filmski festival, sa najnovijim i najprestižnijim nagrađenim naslovima svjetskih kinematografija koji su obilježili festivalsku scenu.

U trenucima kućne izolacije USKORO će biti pokrenut najnoviji online filmski festival pod nazivom MOJ OFF (ONLINE FILMSKI FESTIVAL), sa svim elementima koji čine ovakav kulturni događaj.

U okviru dvonedjeljnog “online festivala” naći će se preko 30 najnovijih igranih i dokumentarnih ostvarenja, od kojih su mnogi svjetske online premijere, filmovi koji su premijerno prikazani na nedavno završenom 48. FEST-u i 25. FAF-u.

Kako nije riječ o platformi za gledanje filmova nego pravom filmskom festivalu, filmovi će moći da se prate samo u određenim terminima u toku dana.

Festival, koji nastaje u vremenima brobe protiv virusa, ima za cilj da nastavi svoj kulturni život i ubuduće i poklonicima sedme umjetnosti pruži novi izazov i mogućnost savremenog praćenja festivalskih, autorskih i komercijalnih filmova.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}