Loading...

Beatz & Rhymes u Splitu

Split Circus-u

U subotu, 29. februara, u Split Circus-u (Monty Paython) Splitu, Podgorički dub/ trip hop/ downtempo sastav Beatz & Rhymes nastupiće premijerno.

B&R obećavaju dobre vibracije i pozivaju splitsku publiku da dođe u što većem broju.

Beatz & Rhymes je podgorički sastav koji iza sebe ima 3 albuma i brojne singlove. Bend postoji od 2014 godine, a prvi album ''Solid Fare'', na kojem preovladavaju ambijentalne i trip hop i drum'n'bass, numere, izašao je 2016 godine. Drugi album, ''Na kraju dana'' izašao je 2017 godine i on nastavlja priču iz Solid Fare-a, ali donosi i novi zvuk koji se ogleda u više dub numera. 2018 godine izlaz EP ''Chapter III – Getting Bigger'', koji donosi 5 numera u trip hop / dub fazonu, začinjenih soulom. U pripremi je četvrti album.

Sva tri albuma su dostupna za besplatan download na zvaničnoj web stranici: www.beatzandrhymes.com i na fb stranici: https://www.facebook.com/beatzrhymes/, kao i za preslušavanje na zvaničnom YT kanalu: https://www.youtube.com/channel/UC0NRHSBIZV5iymIUnqRHZfg, kao i na kanalu izdavača, nezavisne izdavačke kuće ''Enerđia records'' iz Herceg Novog: https://www.youtube.com/channel/UC47ujpMSLeoq1UE2j3iJlRw

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}