Loading...

Film „Sluga“ u Kinu „Boka“ u Kotoru

Kino Boka

U četvrtak, petak i subotu (13, 14. i 15. februara), u kotorskom Kinu „Boka“ u Starom gradu u prikazivaće se ruska  komedija-avantura „Sluga“.

U glavnim ulogama: Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva.

Projekcije filmova su 13. februara u 19h, a 14. i 15. februara u 20h.

Prodaja ulaznica, po cijeni od 3,00 eura biće na blagajni Kina „Boka“ dva sata prije početka projekcija.

Sinopsis: Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mjere. 

Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primjesa života kakav je do tada živio. 

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čovjeka koji cijeni mala životna zadovoljstva i vrijedan rad.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}