Loading...

Zimske kotorske karnevalske fešte

Razne lokacije

U subotu, 15. februara u 12h, biće svečano otvaranje Tradicionalnih zimskih kotorskih karnevalskih fešti abrumom ulicama Starog grada na čelu sa kapom karnevala Lukom Knezovićem, kotorskom Gradskom muzikom i mažoretkama.

Na Trgu od oružja održaće se NJOKADA ALA MAKA, dok će se za dobar štimung pobrinuti VIS TETRA.

Dječiji maskenbal na programu je u ponedjeljak 17. februara u 16h, a veliki maskenbal u subotu 22. februara u 21h, u Poslovnom centru „Vukšić.“ Tokom velikog maskenbala nastupiće ansambl TOĆ.

U utorak, 18. februara u 19h, u ŠC Kamelija održaće se body art galerija - Štuk i pitura. U srijedu, 19. februara u 19h, u Crkvi Sv. Duha, održaće se koncert pod maskama. 

Plesni studio ALISA nastupiče u velikoj sali Kulturnog centra u petak, 21. februara od 18h. istog dana od 19h  u Domu kulture Škaljari, održaće se Škaljarska večera - TRIPE.

U subotu, 22. februara od 14h održaće se PRVI RISANSKI KARNEVAL. Istog dana od 19h u Domu kulture Prčanj organizuje se PAŠTICADA. 

Zimske karnevalske fešte završavaju u nedelju 23. feburara 2020. godine velikom karnevalskom povorkom, suđenjem i spaljivanjem karnevala i koncertom Jelene Rozge na Trgu od oružja.

Na dan karnevala izaći će i humorističko – satirični list „Karampana“.

Kutija predviđena za dostavljanje tekstova koji čine sadržaj ovog lista već se nalazi na Kamenom kiosku, ispred glavnih gradskih vrata.

Organizator je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, a suorganizaror Turistička organizacija Kotor.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}