Loading...

Radionica “Aladin i čarobna lampa”

Ul. Bracana Bracanovića 74/a

U ponedjeljak, 13. januara u 19h, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici, planirana je dvojezična radionica “Aladin i čarobna lampa” koju realizuje nezavisni kreativni projekat Čigralište.

U toku radionice podjednako se komunicira na maternjem i na engleskom jeziku, a djeca se podstiču da engleski jezik usvajaju spontano kroz čitanje knjiga, razgovor i likovni izraz. Slično radionicama na maternjem jeziku koje Čigralište sprovodi, uči se o važnosti pažljivog slušanja i fokusiranja na pročitano, kako bi se usvajalo pravilno izražavanje i novi termini. Strukturno i sadržajno ove radionice predstavljaju dodatak (pred)znanju engleskog jezika, te nadograđuju izražavanje i rječnik.

Radionicu će voditi profesorica engleskog jezika i književnosti Aleksandra Vujisić, a namijenjena djeci uzrasta 6 do 8 godina koja žele učestvovati u dinamičnim i stimulativnim mozgalicama, posebno kreiranim kako bi podsticale usvajanje engleskog jezika. Broj mjesta je ograničen na 10.

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona +382 20 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}