Loading...

Kreativna radionica “Slikovnica”

Igračkoteka i Razvojni centar

U srijedu, 13. novembra u 19h, u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Podgorici, održaće se kreativna radionica pod nazivom Slikovnica, namijenjena djeci predškolskog uzrasta.

Slikovnica je primijenjena likovna radionica posvećena ilustrovanju sa idejom da se serije ilustracija povezuju u cjeline – slikovnice. Teme prilagođene starosnim grupama kretaće se od jednostavnih kao sto je skup pojmova do onih složenijih gdje se tekst prenosi vizuelno. U procesu ilustrovanja djeca će istraživati različite tehnike i materijale putem kojih će praviti sopstvene slikovnice. Radionicu vodi grafička dizajnerka Ana Knežević. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca uzrasta od 4 do 7 godina, a broj mjesta je ograničen na 15.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Radionice se realizuju u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, u sklopu projekta Razvojna – edukativna učionica.

{{komentar.osoba}} :

{{komentar.tekst}}